Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Evlerde, işçilikyerlerinde, okullarda ve çeşitli ülke kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve zahmetsiz biçimde yangın alanlarını terk etmesi bâtınin kullanılmakta olan önemli bünyelar arasındadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Web sitesine giriş yaptığım andan başlangıçlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören süreçte, Tenvir Metninde ilimlı olarak bahsedilen verilerin medarımaişetlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek bilgi işleme sürecine açık rızamın bulunduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz düzenındı. Teşekkür Ederiz.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece hayır ise buna bentlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder enseışını getirmektedir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara iyi şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın bapsı, dünyaarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak dokumada olmalıdır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte Yangın Çıkış Kapısı yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu alfabemızda;

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page